Purina храна за мачка возрасна со мисиркино Purina delicate digestion

570,00 ден5.200,00 ден
-9%

Комплетна сува храна за мачки специјално формулирана за мачки со чувствителна кожа, деликатно варење, со хранлива мисирка богата со протеини.

  • комплетна храна за возрасни мачки со чувствителна дигестија
  • со мисирка
  • го промовира дигестивното здравје на мачките
  • формулиран со висококвалитетни избрани извори на протеини, без пченица за поддршка на толеранцијата на храна
  • без додадени бои или ароми

PURINA PRO PLAN cat food Delicate Digestion e за возрасни мачки со Мисирка е за чувствителна дигестија. Содржи мисиркино како единствен извор на животински протеини и не содржи производи од пченица.

Повеќе инфо: https://www.purina.co.uk/cat/cat-food/product-proplan-delicate-dry-turkey

вреќа 10 кг
5.200,00 ден
мерена 1 кг
570,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: