Purina hrana za macka so pilesko za Sterilizirani machki

80,00 ден

На кастрираните и стерилизираните мачки им е потребна вистинската храна за да водат активен живот, бидејќи метаболизмот се менува веднаш по хируршкиот третман.

  • комплетна влажна храна за стерилизирани (кастрирани) мачки,
  • парчиња со пилешко во сос.
  • помага во одржување на здравјето на уринарниот систем преку промовирање на разредена урина
  • помага во одржување на здрава телесна тежина
  • без додадени бои

PURINA Стерилизирани мачка е 100% избалансирано и го обезбедува вашето домашно милениче со сите важни хранливи материи. Влажната храна за мачки обезбедува многу протеини за поддршка на мускули додека содржината на маснотии е намалена.

Повеќе инфо: https://www.purina.co.uk/cat/cat-food/product-proplan-sterilised-maintenance-chicken-in-gravy-wet

Категорија: