Purina hrana za macki Renal griza za bubreg Losos

570,00 ден5.350,00 ден
-6%

PURINA Renal plus е сува храна за мачки со лосос, формулирана специјално за стерилизирани или кастрирани мачки. Кастрирањето го менува метаболизмот на мачката, така што општите потреби за енергија се помали. PURINA PRO PLAN Стерилизиран бубрежен плус за возрасни – лососот нуди исхрана богата со протеини и малку маснотии.

  • комплетна храна за домашни миленици за возрасни мачки, лосос
  • помага во промовирање на здрава бубрежна функција
  • помага за поддршка на силна природна одбрана благодарение на високите нивоа на витамини и антиоксиданси

Повеќе инфо: https://www.purina.co.uk/cat/cat-food/product-proplan-renal-plus-dry-chicken

мерена 1 кг
570,00 ден
вреќа 10 кг
5.350,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: