Sampon za beli kucinja prirodni ekstrakti Zolux

520,00 ден

Специјален природен шампон со растителни екстракти од бозел прилагоден за бели кучиња. Шампон е нежен на длаката,  обезбедуваи мека и бела боја на влакното.  Исто така шампон “Zolux white dog coat” го зајакнува влакното од врвот до коренот.

  • шампон со растителни екстракти од бозел
  • специјално фомулиран за бела кучиња
  • нежно ја чисти длаката и ја ревитализира нејзината природна боја со ограничување на ефектот на пожолтување.
  • 0% парабен (парабените се класа на конзерванси во козметичките, хемиски елементи.)

Произведено во Франција

250мл