Пластични топчиња со ѕвонче

180,00 ден

Зошто играчки за мачки?

Тие го симулираат искуството од лов на безбеден и удобен начин за да ја одржат вашата мачка среќна, здрава и исполнета. Без соодветни играчки, вашата мачка ќе се обиде да ги претвори работите како што се чевлите и мебелот во играчки.

  • Пластични топчиња со ѕвонче