Vita Nature® Бар Клас

160,00 ден 140,00 ден
-13%

Вкусните зрна просо, нежно собрани и сушени, се вистинско задоволство едноставно 100% природно.

VITA NATURE® е совршен додаток за храна и во исто време служи како активност соодветна на видот.

  • Жолт просо за сите птици
  • Нежно сушено, 100% природен
  • Со витамини

Произведено во Германија

Шифра: 21297 Категории: ,