Мокра Храна за мачка пилешко во сос – срце чинија

87,00 ден

Мокра храна за мачка Пилешко во сос. Месно мезе рафиниран со нежен сос – ова вкусно мени во чинијата со срцето е поема за вашата мачка секој ден!  Секој сад со Poésie® Création содржи неодолив вкус и најдобри состојки. Вкусното мени секако е идеално прилагодено на нутритивните потреби на мачките и убедува со највисок квалитет.

  • фино мени во рафиниран сос
  • со пилешко
  • без додаден шеќер и додадено жито
  • без додавање на вештачки бои и конзерванси

Производ на Vitakraft-Германија

Мокра храна за мачка Пилешко во сос.

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: