влажна храна за кучиња Belcando Говедско месо

280,00 ден 220,00 ден
-21%

Секогаш вкусно: Секој љубител на месо со четири нозе ќе ужива во класиката со обилно говедско месо. Влажна храна за кучиња Belcando Говедско месо.

Сите состојки нежно се варат на пареа во конзервата, со што се гарантира дека хранливите материи и неодоливиот вкус на месото се зачувани во најдобар можен степен.

Специјален додаток: масло од шафран со природен витамин Е за кожа и сјајно крзно!

  • 70% месо
  • производи од месо исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • нема формула за жито
  • шафраново масло за кожа и сјајно крзно
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • гарантирани најдобри состојки

НАПРАВЕНИ БЕЗ

  • вештачки бои, ароми и конзерванси
  • протеин од соја
  • експерименти со животни

Супер премиум влажна храна за кучиња Belcando Говедско месо

Произведенo во Германија

Повеќе инфо: https://www.belcando.com/belcando-baseline-beef

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Шифра: Belcando beef Категорија: