влажна храна за кучиња Belcando Дивеч

220,00 ден

Срдечниот рецепт со лова, дива свиња и патка не е само за мали ловци.  Влажна храна за кучиња Belcando Риба.

Сите состојки нежно се варат на пареа во конзервата, со што се гарантира дека хранливите материи и неодоливиот вкус на месото се зачувани во најдобар можен степен.

Специјален додаток: масло од шафран со природен витамин Е за кожа и сјајно крзно!

  • 70% месо
  • производи од месо исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • нема формула за жито
  • шафраново масло за кожа и сјајно крзно
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • гарантирани најдобри состојки

НАПРАВЕНИ БЕЗ

  • вештачки бои, ароми и конзерванси
  • протеин од соја
  • експерименти со животни

Супер премиум влажна храна за кучиња Belcando Дивеч

Произведенo во Германија

Повеќе инфо: https://www.belcando.com/belcando-baseline-venison-duck

Категорија: