Грицки за стерилизирани мачки Crancy Puffy Cat

160,00 ден

Грицки за стерилизирани мачки Puffy Cat е вкусна и хранлива закуска.

Крцкава надворешна лушпа со пилешко и мек фил од домати. Совршен избор и за вкус и за функционалност. Збогатено со 12 витамини за здравјето и благосостојбата на вашата мачка. Внимателно избраниот извор на нерастворливи влакна помага да се промовира оптимална орална хигиена.

  • Грицки за стерилизирани мачки со 12 витамини

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

24 на залиха