Двоен прстен + јаже 48cm

1.130,00 ден 790,00 ден
-30%

Двоен прстен од TRP гума со полипропиленско издржливо јаже 48cm

  • Должина :48 cm
  • тврда силна играчка

Произведено од Imac – Италија

5 на залиха