Влажна Храна За мачиња Пауч Junior Poesie

85,00 ден

Влажна Храна За мачиња Пауч Junior , за млади мачка под 1 година, висококвалитетни парчиња месо, природно и нежно пилешко филе, опкружено со неодоливо вкусно сос – ова е чисто задоволство што вашата мачка ќе го сака!

Највисок квалитет, се разбира, рецептот е нутриционистички совршено прилагоден на потребите на мачките и не се додава ниту шеќер ниту жито. Исто така целосно се избегнува додавање на вештачки бои и конзерванси.

  • со нежно пилешко филе во сос
  • нутриционистички совршено
  • без додаден шеќер и без додадено жито.
  • без додавање на вештачки бои, конзерванси и вештачки вкусови

Влажна храна за мачки:   пауч од 85 гр

Производ на Vitakraft-Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: