Мокра храна за куче Јагнешко Belcando finest selection Lamb

145,00 ден

Мокра храна за куче Јагнешко Belcando finest selection Lamb (пауч)

Супер премиум германска влажна храна за кучиња,  125гр. Одлични рецепти во практични поединечни порции. Сочно месо засилено со фини состојки и нежно варено во кесички. Ладно цеденото масло од шафран обезбедува есенцијални полузаситни масни киселини.  Вкусен и лесно сварлив.

  • збогатен со минерали и шафраново масло
  • произведено од месо исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • без житарици, без соја
  • Нема вештачки бои, ароми или конзерванси
  • Со дополнително свежо месо

Произведено во Германија

Повеќе инфо: https://www.belcando.com/detail/c93c16e3505545e8b0086589014ed1b6

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: