Напиток за мачкa уринарна нега Leonardo cat drink urinary care

85,00 ден

Напиток за мачкa уринарна нега Leonardo cat drink urinary care.  Во принцип, мачките не консумираат доволно течност, вода. Мачките кои не пијат доволно течност може да дехидрираат. Дехидрацијата може сериозно да го загрози здравјето на вашата мачка, функцијата на уринарниот систем.

ја оптимизира пх-вредноста на урината со метионин

  • поддржува функцијата на уринарниот систем
  • со нежно сварени парчиња месо од патка
  • идеален за дополнување на сува храна
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • без вештачки бои, ароми и конзерванси

Овој Напиток за мачки се користи за влажнење на сувата храна. Ова им дава дополнителен вкус на мачките, за да уживаат уште повеќе во оброкот. Во исто време да се внесе потребната течност во телата.

Повеќе инфо: https://www.leonardo-catfood.com/leonardo-drink-care-urinary-chicken