Храна за стерилизирани мачки Vitaday cat

210,00 ден2.200,00 ден
-22%

Комплетна храна за стерилизирани мачки, пилешко и зеленчук

  • Контрола на тежината
  • Со минерали и витамини
  • Со метионин

Vita Day Croccantini е вкусна храна за мачки со правилен баланс на сите хранливи елементи кои се неопходни за рамномерен раст и одржување на вашата стерилизирана мачка. Рецептот е специјално направен за контрола на тежината на мачки склони кон дебелеење, а содржи пилешко и зеленчук како главни извори на хранливи материи, со додатоци на витамини, минерали и метионин кој го одршува здравјето на уринарниот тракт.

Vitaday 1кг (мерена)
210,00 ден
Vitaday 10кг (голема вреќа)
2.200,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: