Четка отстранува на влакна 18см

500,00 ден

Четка отстранува на влакна:

  • ги отстранува вишокот и заплетканите влакна
  • внимателно разредување на подвлакното
  • Ергономска рачка изработена од еколошки бамбус
  • Идеалено за дебело/долго влакно или витакани влакна

Дименција: 18 х 9 см

Со оваа, ги отстранувате вишокот влакна. Многу тенките и заоблени иглички исто така ви помагаат внимателно да го разредите подвлакното без иритација на кожата. Ергономската рачка за зафат е направена од еколошки бамбус.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/158004.000/bamboo-slicker-brush-small

Произведува: Vitakraft – Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

10 на залиха