бисквити за мали кученца Crancy Biscotti Plus Mini

210,00 ден

Бисквити, дополнителна храна за кучиња од мала раса.

  • За здрави и силни заби
  • со 12 Витамини

На крајот од трчање или после вежбање, бисквитите Crancy се вистинската награда за вашето куче.

Со Sel-Plex® Извор на селен. Органскиот селен поддржува здрав антиоксидентен статус во сите фази од животот.

Нема на залиха

Нема на залиха