Дентална нега за куче стапчиња со Нане 3 in1 (m)

250,00 ден

Dental 3 in1 Fresh (Дентална нега за куче стапчиња со Нане 3 во 1) – за свеж кучешки здив! Вкусните стапчиња за нега на забите со масло од нане активно го поддржуваат здравјето на забите благодарение на иновативната комбинација: Stay Clean™ го намалува растот на бактериите одговорни за формирање на наслаги, пирофосфатите го врзуваат калциумот содржан во плунката и го забавуваат формирање на забен камен. Покрај тоа, компонентата на цинк го спречува воспалението на непцата.

Dental 3in1 Fresh помага и за темелно чистење на забите – џвакањето помага да се отстрани плакот и забниот камен. Ефикасна стоматолошка нега со добар вкус!

  • нега на забите
  • со 3-во-1 комбинација на активни состојки за активна поддршка на здравјето на забите: stay clean™ + контрола на плаки + цинк
  • со масло од нане за свеж здив
  • без додаден шеќер и без вештачки ароми

Производ на Vitakraft-Германија

Дентална нега за куче стапчиња со Нане 3 во 1)

Категорија: