закуска за куче месни стапчиња Beef-Stick

210,00 ден

Закуска за куче месни стапчиња Beef-Stick:  вашето куче е загарантирано дека ќе биде особено среќно што ќе биде наградено за успех во учењето: Екстра тенките месни стапчиња се вкусни, и исто така се збогатени со лецитин. Идеална мотивациска ужина за дресирање на кучиња!

  • Идеални за мали раси и кученца (puppies)
  • Со говедско месо
  • Со витамини
  • Збогатен со лецитин
  • Без бои и конзерванси
  • Без вештачки засилувачи на вкус

10 Beef-Stick® по пакување

Производ на Vitakraft-Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

15 на залиха

Шифра: Vitakraft Beef sticks Категорија: