Стапчиња за џвакање за куче од говедска кожа

240,00 ден

Овие вкусни, обилни стапчиња за џвакање за сите кучиња се идеални како здрава ужина помеѓу оброците – за зајакнување на забите на кучето и за нега на забите.

Стапчиња за џвакање за нега на забите, разновидни бои

  • 25 парчиња од 12,5 см
  • Направено од мелена говедска кожа
  • Без вештачки засилувачи на вкус
  • За сите кучиња

Произведено во Германија

21 на залиха

Категорија: