Hill’s L/D Liver Care (нега на црниот дроб) 2кг

2.200,00 ден

Клинички докажано дека поддржува нарушувања на црниот дроб. Комплетна, диететска сува храна за поддршка на виталната функција на црниот дроб кај кучињата. Пакување 2кг

Клучни придобивки:

  • Помага да се справат со кучиња со заболување на црниот дроб.
  • Помага во ограничување на производството на метаболички токсини од хранливи материи.
  • Помага да се намали обемот на работа на црниот дроб
  • Високо сварливи протеини, јаглени хидрати и масти.

Како помага:

Prescription Diet™ Canine l/d™ е создаден специјално за подобрување со исхраната на кучиња со нарушувања на црниот дроб кои предизвикуваат направилно функцонураје на црниот дроб.

  • Препорачано од ветеринари: за ефикасна, терапевтска диета

Специјално е развиен за возрасни кучиња со хронична хепатална инсуфициенција. Hill’s LD (Liver Care), ја намалува количината на стрес на црниот дроб и одржува нормален метаболизам на мастите во црниот дроб. Тој, исто така, работи за борба против нутритивните недостатоци често поврзани со хепатални инсуфициенција. Диетата со рецепти на Hill’s нуди разновидна клинички докажана, терапевтска храна за домашни миленици која се користи за лекување на различни медицински состојби.

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/dog-food/pd-canine-prescription-diet-ld-dry

5 на залиха

Категорија: