Hipoalergiski shampon za kucinja so Custvitelna koza

640,00 ден

Хипоалергискиот шампон за кучиња. Нешно ја чисти нечистотија и ја храни чувствителната кожа на на вашето милениче. Формулирана мешавина од природни состојки од растително потекло, хипоалергичен шампон, за да го ублажи чешањето и несаканите последици.

  • Хипоалергичен шампон , природни состојки од масло од смрека
  • Формулиран за чувствителната кожа
  • ублажува чешањето и несаканите последици
  • 100% безбедни и ефикасни – – избалансирана ph за кучиња, и е без парабени.
  • 0% парабен (парабените се класа на конзерванси во козметичките, хемиски елементи.)

Произведено во Франција

250мл

ПРИРОДЕН – Со помош од Ветеринарите е формулирана мешавина од природни состојки од растително потекло за да ја негува чувствителната кожа и да ги ублажи алергиите на вашето куче.