Kracker®Feather Care-Нега на пердуви

150,00 ден

Нега на пердуви Kräcker® содржи витални витамини, минерали и есенцијална аминокиселина метионин за оптимална поддршка за време на митарење.

За витален живот на птиците!

  • За канаринци
  • Есенцијални витамини, минерали и
  • есенцијална аминокиселина метионин за поддршка на митарењето
  • Без додаден шеќер
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија

Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за канаринци и импресионираат со нивните висококвалитетни природни состојки.