Hill’s Mедицинска храна за мачки нега на црниот дроб L/D – 1,5кг

2.290,00 ден

Hill’s PRESCRIPTION DIET l/d Cat Food,  храна за мачки со пилешко е комплетна диетална храна за домашни миленици за поддршка на функцијата на црниот дроб во случаи на хронична црнодробна инсуфициенција кај возрасни мачки. Оваа храна има умерено ниво на избрани и високо сварливи протеини.

Црниот дроб на вашата мачка врши многу функции, вклучувајќи метаболизам на хранливи материи, отстранување на токсичните материи од крвта и складирање на витамини и минерали. Црниот дроб има неверојатна способност да се поправа и регенерира, а исхраната игра витална улога во овој процес.

Пакување 1,5кг, Hill’s Mедицинска храна за мачки нега на црниот дроб

Како помага: (Hill’s Mедицинска храна за мачки нега на црниот дроб)

  • Му помага на ткивото на црниот дроб да се поправа
  • Помага да се избегнат недостатоците и вишокот на хранливи материи поврзани со проблеми со црниот дроб
  • Поддржува здрав имунолошки систем

Како работи:

  • Контролирано ниво на високо сварливи протеини
  • Л-Карнитинот помага во поддршката на нормалната конверзија на масти во енергија во црниот дроб
  • Клинички докажани антиоксиданси

Нутриционистите и ветеринарите на Hill развија Диета со рецепт l/d, клиничка исхрана специјално формулирана за поддршка на здравјето на црниот дроб на вашата мачка. Всушност, l/d е формулиран за да помогне во заштитата на виталната функција на црниот дроб.

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/cat-food/pd-feline-prescription-diet-ld-dry

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

9 на залиха

Категорија: