Purina hrana za macki Gourmet govedsko i pilesko

58,00 ден

Нежни парчиња во комбинација со тенки, внимателно зготвени парчиња: идеална комбинација од две различни текстури во ист оброк за да и дадете на вашата мачка задоволство од суптилна мешавина на вкусови и текстури.

  • комплетна храна за мачки со говедско и пилешко
  • неодолива сензација на вкус, за најприбирливите мачки.
  • состојки со висок квалитет

85 g

Подарете ѝ вистинско уживање на вашата мачка со Purina Gourmet Gold.

Категорија: