Purina Dental life Large dog142 гр

130,00 ден

Purina Dental life Large dog за возрасни кучиња, голема расa, oд 25-40 кг

  • 4  парчиња, вкупно 142 гр
  • го намалува формирањето на забен камен

DentaLife ги тера кучињата да џвакаат за да ги исчистат дури и тешко достапните заби во задниот дел на устата. Така, DentaLife го намалува создавањето на забен камен.

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Purina Dental life Large dog за возрасни кучиња

20 на залиха

Шифра: purina dental life large Категорија: