Purina hrana za macki Gourmet govedsko i domati

58,00 ден

Purina Gold Rafined Recipes ги комбинира вкусовите на мелено говедско месо и домати, така што вашата мачка ќе го вкуси секој залак.

  • комплетна храна за мачки со мелено говедско месо и домати
  • неодолива сензација на вкус, за најприбирливите мачки.
  • состојки со висок квалитет

85 g

Подарете ѝвистинско уживање на вашата мачка со Purina Gourmet Gold.

Категорија: