Purina vlazna hrana za macki Felix Ghiottonerie Jagnesko

40,00 ден

Purina Felix Le Chiottonerie е преполн со неодоливи вкусови и примамливи текстури за кои сме сигурни дека ќе бидат омилени и на вашата мачка!

  • со вкус на  јагнешко во желе
  • преполн со есенцијални витамини и минерали.
  • одличен начин да ја храните вашата мачка преку целосна и урамнотежена исхрана

Времето за јадење е уште попогодно од порано!

85гр

Категорија: