Purina hrana za macki Gourmet pilesko i morkovi

58,00 ден

GOURMET GOLD Rafined Recipes ги комбинира вкусовите на мелено пилешко и моркови, така што вашата мачка ќе го вкуси секој залак.

  • комплетна храна за мачки со мелено пилешко и моркови,
  • неодолива сензација на вкус, за најприбирливите мачки.
  • состојки со висок квалитет

85 g

Подарете ѝвистинско уживање на вашата мачка со Purina Gourmet Gold.

Категорија: