Кафез Ronny 60

8.500,00 ден 5.999,00 ден
-29%

Ronny 60 е кафез за зајаци и морски прасиња со големо пластично дно и  жичана мрежа. Има две големи врати на предната и горната страна за лесен пристап до внатрешноста на кафезот, за вметнување храна и за нормално одржување. Пластичната полица закачена на дното со скала му овозможува на вашиот глодар да има повеќе простор за негова забава и релаксација. Внатрешната опрема ја комплетираат додатоците како што се пластичниот сад Fun Bowl, надворешната хранилка за сено Feel и поилката Bibber 400 со практично поврзување за кафезот.

Димензии:      60 x 40.5 x 36 см

Ексклузивен кафез за зајчиња / морски прасиња

  • изработен од високо квалитетни материјали
  • комплетно опремен како на сликата
  • италијанско производство

Повеќе инфо  https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/rabbits-and-guinea-pigs/ronny-60/?lang=en

3 на залиха

Шифра: D1110-1 Категории: ,