Безбедносен елек за куче

450,00 ден550,00 ден

Рефлектирачките безбедносни елеци гарантираат за куче оптимална видливост во темница за да ви овозможат безбедно да го шетате вашето куче. Практични и прилагодливи на големината на вашето куче.

Видливоста и безбедноста се два клучни поими кои го карактеризираат опсегот на елеците за куче. (Безбедносен елек за куче)

  • рефлектирачките безбедносни елеци
  • 100% полиестер
  • лесно се отстранува со прилагодливи велкро-ленти
  • удобно
  • може да се пере на 30°c

Безбедносен елек за куче димензии: Достапно во 3 големини

  • Small – 30 – 40cm collar / 36 – 46cm around body
  • Medium – 42 – 48cm collar / 58 – 66cm around body
  • Large – 48 – 56cm collar / 60 – 78cm around body

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/products/safety-jacket

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

S
450,00 ден
M
490,00 ден
L
550,00 ден
Clear
Шифра: dog safety jackets Категорија: