Грицки за куче од говедска месо

285,00 ден

Грицки за куче од говедска месо

Овие вкусни, обилни стапчиња за џвакање за сите кучиња се идеални како здрава ужина помеѓу оброците.

  • Стапчиња за џвакање од говедска месо
  • 25 парчиња од 12,5см.
  • Направени од мелена месо
  • Без вештачки засилувачи на вкус
  • За сите кучиња

Произведени во Германија

 

Категорија: