Облека за куче – џемпер Cozy dog 30cm

1.720,00 ден

Облека за куче – џемпер Cozy dog е топол, пријатен џемпер за студените зимски месеци. Тој е плетен со шаблон,  и е 100% акрилик (волна) и има нежна топла јака околу вратот. Џемпер лесно се облекува и има две отвори за предните шепи. Модеренa и елегантна облека за кучиња

  • топол, пријатен џемпер за студените зимски месеци
  • 100% акрилна волна
  • плетен џемпер за кучиња со шаблон
  • модерен и елегантен
  • едноставно облекување со копчињата

Облека за куче – џемпер Cozy dog:  XS – 30CM

Вашето куче е подготвено за студената зима со облеката за кучиња на Duvo Plus. Дали сте подготвени за прошетка со вашето куче?

За да ја измерите должината на грбот на вашето куче, измерете од дното на вратот до основата на опашката. Ако вашето куче спаѓа помеѓу две големини, изберете поголема големина.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/14032.000/dog-sweater-cozy-grey-orange

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Шифра: obleka za kuce Cozy dog Категорија: