сипина коска за птици

98,00 ден

Сипина коска за птици е чисто природен производ од морето – исчистен и десалиниран. Вашите птици можат да го користат сипини коска за да ги изостриат клуновите и исто така да апсорбираат вреден дел од вар во исто време.

  • сипини коска за сите птици
  • природен производ
  • содржи вар
  • без вештачки конзерванси
  • без додадени антиоксиданси

Напомена: цена за едно парче

Производ на Vitakraft-Германија