Топка со свирче и боцки

450,00 ден

Топка со свирче и боцки во две бои

  • силна играчка – топче
  • дијаметар на топчето:  9,1 см

Дентална: промовира здрави заби и непца

Произведено од Imac – Италија

10 на залиха