Dental life Small 115гр

120,00 ден

Purina Dentallife за возрасни кучиња, мала големина, oд 7-12 кг

  • 7 парчиња, вкупно 115 гр
  • го намалува формирањето на забен камен

DentaLife ги тера кучињата да џвакаат за да ги исчистат дури и тешко достапните заби во задниот дел на устата. Така, DentaLife го намалува создавањето на забен камен.

20 на залиха

Шифра: purina dental life small Категорија: