Закуска за куче хипоалергични месни стапчиња Beef Stick

75,00 ден

Закуска за куче хипоалергични месни стапчиња Beef Stick не само што има уникатно добар вкус и мирис, тој е и хипоалергичен со избрани извори на протеини (месо ној) и јаглени хидрати. Совршен за конечно разгалување и наградување на кучиња со соодветни нетолеранции или алергии.

  • хипоалергично – идеално за оние со нетолеранција
  • со месо ној
  • екстра висока содржина на месо од 85%
  • без додаден шеќер
  • без додавање на бои, конзерванси и вештачки засилувачи на вкус.

Идеални за разгалување и наградување на вашето куче

Закуска за куче хипоалергични – месни стапчиња Beef Stick

Производ на Vitakraft-Германија

Шифра: Beef Stick Hypoallergenic Категорија: