Hill’s Гастроинтестинална/Дигестивна нега 1.5кг

2.480,00 ден

Медицинска храна за намалување на акутни цревни нарушувања и компензација за лошо варење кај возрасни мачки, поддршка за цревната микрофлора за здравјето на дигестивниот тракт.

Препорачано за

  • Проблемите со гастроинтестиналниот тракт
  • Ентеропатија (воспалително заболување на цревата)
  • Колитис
  • Дијареа

Како работи:

  1. Сопствената технологија ActivBiome+ го храни микробиомот на вашето домашно милениче
  2. Уникатна мешавина на пребиотични влакна
  3. Го стимулира микробиомот да произведува корисни постбиотици

Како помага:

  1. Диетата со рецепт на Хил Гастроинтестиналниот биом клинички е прикажано дека промовира редовна здрава столица за само 24 часа и помага да се намали ризикот од повторување.
  2. Работи брзо за да го храни цревниот микробиом и да промовира здрава столица
  3. Промовира раст на корисни цревни бактерии за одржување на здравјето на дигестивниот систем

Повеќе инфо: https://www.hillspet.com/cat-food/pd-gastrointestinal-biome-feline-dry

15 на залиха

Шифра: Hills cat GI 1.5kg Категорија: