Hill’s храна за куче дерматолошкa Mini

1.920,00 ден

Медицинска храна Derm Complete Dog Food Mini е специјално развиена за кучиња со алергии предизвикани од исхраната или околината.

Ако вашето куче од мала раса страда од кожни заболувања како што се чешање, зацрвенети области, тоа може да биде предизвикано од алергии. Исто како и луѓето, многу кучиња имаат чувствителни реакции на одредени компоненти во храната или околината. Hill’s Mini Derm Complete Dry Dog Food е комплетна храна за кучиња специјално прилагодена за кучиња од мали раси, со посебен рецепт за поддршка на кожата.

  • специјално развиен за кучиња со алергии предизвикани од еколошки или нутритивни фактори
  • специјален рецепт: со витамини, минерали и елементи во трагови како бета каротин
  • со природни антиоксиданси; придонесува за здрава функција на имунолошкиот систем
  • избрани извори на протеини и јаглени хидрати: ограничени за да помогнат во намалувањето на алергенскиот потенцијал

Oригинално пакување: 1 кг

Препорачано од ветеринари

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/dog-food/pd-canine-derm-complete-mini-dry

Категорија: