Hill’s храна за куче дерматолошкa

980,00 ден10.680,00 ден
-9%

Hill’s храна за куче дерматолошкa: Медицинска храна за куче Derm Complete Dry Dog Food е специјално развиена за кучиња со алергии предизвикани од исхраната или околината. Содржи уникатно висока содржина на есенцијални масни киселини кои помагаат во поддршката на здравјето на кожата.

Урамнотежената мешавина на витамини, минерали, и природни антиоксиданси да помогне во поддршката на нормалната функција на имунолошкиот систем. Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete Dry Dog Food е комплетна храна препишана од ветеринари за да обезбеди оптимална поддршка за вашето куче во случаи на алергии на храна или нетолеранција.

Диететска целосна храна за поддршка на функцијата на кожата кај возрасни кучиња со дерматоза или прекумерно опаѓање на длаката или за намалување на реакциите и нетолеранцијата на хранливи материи

  • за поддршка на функцијата на кожата кај возрасни кучиња со дерматоза или прекумерно опаѓање на длаката или за намалување на реакциите и нетолеранцијата на хранливи материи
  • специјално развиен за кучиња со алергии предизвикани од еколошки или нутритивни фактори
  • специјален рецепт: со витамини, минерали и елементи во трагови како бета каротин
  • со природни антиоксиданси; придонесува за здрава функција на имунолошкиот систем
  • избрани извори на протеини и јаглени хидрати: ограничени за да помогнат во намалувањето на алергенскиот потенцијал

Препорачано од ветеринари: клинички докажана храна која редовно ја препишуваат ветеринари

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/dog-food/pd-canine-derm-complete-dry

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Hill's 1кг (мерена)
980,00 ден
Hill's 12кг (голема вреќа)
10.680,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: