Hill’s hrana za kuce digistivna nega i/d digestive 2кг

1.850,00 ден

Hill’s I/D (digestive care) дигестивна нега е исхрана со одличен вкус, клинички докажана дека помага во намалување на дигестивните нарушувања

Како работи:

  • Високо сварлива формула за поддршка на лесна апсорпција на хранливи материи
  • Направено со технологија на состојка ActivBiome+ на Hill’s, специјална мешавина од пребиотски влакна, за брзо негување на цревниот микробиом, и поттикнување на активноста на корисни цревни бактерии
  • Високо со електролити и витамини Б
  • Клинички докажани антиоксиданси
  • Зајакнат со Омега-3 и Омега-6

Како помага:

  • Hill’s i/d е високо сварлива исхрана со одличен вкус, клинички докажана дека помага во намалување на дигестивните нарушувања.
  • Високо вкусна исхрана за надополнување на изгубените хранливи материи
  • Работи брзо за да промовира здрава столица и да помогне во подобрување на варењето
  • Помага во обновувањето на нивото на енергија и промовира здрав имунолошки систем

Оваа високо сварлива храна е збогатена со електролити и витамини Б за да се обезбеди лесна апсорпција на хранливи материи и да ги замени изгубените хранливи материи. Направено со технологија на состојка ActivBiome+ на Hill, специјална мешавина од пребиотски влакна, клинички докажано дека брзо го храни цревниот микробиом за да го поддржи оптималниот квалитет на столицата и дигестивното здравје. Зајакнат со Омега-3 и Омега-6 и клинички докажани антиоксиданти кои помагаат во поддршката на здрав имунолошки систем.

2 на залиха

Категорија: