Hill’s mokra hrana za kuce Digestivna nega i/d

390,00 ден

Mедицинскa храна за намалување на пореметувањата на цревната апсорпција, компензација на лошо варење и егзокрина панкреасна инсуфициенција кај возрасни кучиња. Оваа храна има зголемено ниво на натриум и калиум и многу сварливи состојки.

  • Работи брзо за да промовира здрава столица и да го подобри варењето
  • Уникатна пребиотска смеса која ја стимулира активноста на корисни бактерии во цревата
  • Помага во обновувањето на нивото на енергија и промовира здрав имунолошки систем
  • Високо ниво на електролити и витамини Б
  • Клинички е докажано дека помага во смирување на дигестивните нарушувања

Препорачано за

  • Воспалителна болест на цреват
  • Гастроентеритис
  • Колитис
  • Закрепнување од операција, болест/повреда

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/dog-food/pd-canine-prescription-diet-id-turkey-canned

Pet Shop Mona локација / контакт:https://mona.mk/contact/

30 на залиха

Шифра: Hills I/D digestive care Категорија: