Hill’s hrana za kuce nega na crniot drob

920,00 ден8.100,00 ден

Медицинска храна за куче за поддршка на функцијата на црниот дроб во случаи на хронична хепатална инсуфициенција и за намалување на бакарот на црниот дроб

Препорачано за

  • болест на Вилсон (болест на складирање на бакар)
  • општи нарушувања на црниот дроб
  • хепатална енцефалопатија – Портосистемски шант – Инсулином

Црниот дроб на вашето куче е најголемиот внатрешен орган со мноштво функции, вклучувајќи метаболизам на хранливи материи, отстранување на токсините од крвта и складирање на витамини и минерали. Црниот дроб има неверојатен капацитет за самообновување и регенерација, а исхраната игра витална улога во овој процес. Нутриционистите и ветеринарите на Hill’s развија “Liver Care”, клиничка диета за поддршка на здравјето на црниот дроб и за заштита на виталната функција на црниот дроб.

Како овој производ ќе му помогне на вашето домашно милениче:

  1. Тоа му помага на ткивото на црниот дроб да се опорави
  2. Тоа помага да се избегнат нутритивните недостатоци и проблеми со црниот дроб
  3. Поддржува здрав имунолошки систем
  4. S+OXSHIELD: Формулиран за промовирање на уринарна средина која го намалува ризикот од развој на кристали на струвит и калциум оксалат

Повеќе инфо: https://www.hillspet.com/dog-food/pd-ld-canine-dry

Hill's 10кг (вреќа)
8.100,00 ден
Hill's 1кг (мерена)
920,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: