пресoвани коски за куче Vitakraft

280,00 ден

Овие пресoвани коски за куче, за џвакање се направени од 100% сушена говедска кожа и имаат вкусен срдечен вкус како месо. Одличен додаток на секојдневната храна, бидејќи здравата џвакање ги зајакнува мускулите за џвакање на вашето куче додека јаде.

  • направено од 100% говедска кожа
  • без вештачки засилувачи на вкус и без бои
  • 5 парчиња од 8 см
  • за сите кучиња

Производ на Vitakraft-Германија

Категорија: