Purina Dental life Small dog 115гр

120,00 ден

Purina Dental life Small dogs за возрасни кучиња, мала големина, oд 7-12 кг

  • 5 парчиња, вкупно 115 гр
  • го намалува формирањето на забен камен

DentaLife ги тера кучињата да џвакаат за да ги исчистат дури и тешко достапните заби во задниот дел на устата. Така, DentaLife го намалува создавањето на забен камен

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Purina Dental life Large dog за возрасни кучиња

20 на залиха

Шифра: purina dental life small Категорија: