Purina hrana za kucinja Darling vozrasni Govedsko

175,00 ден2.499,00 ден

Purina Darling е храна за возрасни кучиња. Со овој производ, на вашето домашно милениче му обезбедувате комплетна исхрана, која содржи вистинска количина на хранливи материи и витамини.

  • вкусенa храна благодарение на внимателно одбраните состојки.
  • 100% комплетна и избалансирана храна.
  • со витамини и минерали за потхранување на телото
  • економична цена

Зошто да ја изберете храната „ Purina Darling dog food“?

Purina Darling храна е достапна со децении (поточно од 1990 година) и обезбедува соодветна исхрана за вашето

мерена 1 кг
175,00 ден
вреќа 15 кг
2.499,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: