Ракавица за нега куче – Vitakraft grooming glove

390,00 ден

Оваа ракавица со екстра меки запци ја масира кожата на вашето куче додека го галите. Ова го промовира односот човек-животно, но и циркулацијата на крвта – и му дава на крзното природен и здрав сјај. Мртвите влакна и прашината нежно се отстрануваат.

  • уникатна ракавица за нега
  • влакната и прашината нежно се отстрануваат
  • имаат дејство на масажа и смирување
  • врвен квалитет
  • За кучиња и мачки

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

10 на залиха

Шифра: 30777 grooming glove Категорија: